Word jij onze volgende B2B-partner?

Trappen Lauwers staat naast particulieren klanten ook open voor samenwerkingen met projectontwikkelaars, aannemers of bouwheren in het algemeen. Zaakvoerder Eric werkt al jarenlang samen met talloze aannemers in de regio Kasterlee.

Word jij onze volgende B2B-partner?
Waarom kiezen voor Trappen Lauwers?

Kies voor Trappen Lauwers als je op zoek bent naar een ervaren
B2B-partner die jouw klanten hun droomtrap realiseert. 

Je trap laten maken bij Trappen Lauwers geeft je een ongelofelijke flexibiliteit en mogelijkheid tot maatwerk. Er is geen ‘standaardtrap’. Iedere trap tekenen we in 3D, exact volgens de correcte afmetingen en noden van jouw woning. Op die manier geniet je van een ergonomische, comfortabele trap.

Als familiebedrijf hecht Trappen Lauwers enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Eric zorgt nauwgezet dat iedere trap volgens dezelfde hoge standaard geïnstalleerd wordt bij de klant. Een persoonlijk gesprek in de showroom zorgt ervoor dat je weloverwogen jouw droomtrap kiest.

Het ervaren team van Trappen Lauwers werkt al jarenlang samen met Europese topleveranciers om hoogkwalitatieve houtsoorten te selecteren. In de Duitse zagerij kiest zaakvoerder Eric hoogstpersoonlijk welke eiken boom het beste bij welke trap past. 

Trappen Lauwers Kasterlee

Afspraken maken en die correct nakomen is essentieel om de continuïteit van ons familiebedrijf te garanderen. Die belofte maken we uiteraard ook aan onze professionele klanten.

Eric Lauwers

Zaakvoerder Trappen Lauwers

Trappen Lauwers beschikt over een ruim atelier van 1000 vierkante meter in Kasterlee en een team van 11 ervaren werknemers die samen ruim 350 op maat gemaakte trappen per jaar afleveren en dat voor evenveel tevreden klanten.

Heb je nog vragen?