Jouw trap in hoogkwalitatieve materialen

Bij Trappen Lauwers realiseren we jouw droomtrap. Maatwerk is de standaard. Om die hoge standaard te behalen die zaakvoerder Eric beoogt voor jouw trap, zijn hoogkwalitatieve, duurzame materialen essentieel.

Zaakvoerder Eric bezoekt daarom persoonlijk alle houtzagerijen om de juiste boom voor jouw trap te selecteren. Een samenwerking met enkel Europese topleveranciers garandeert hoogkwalitatieve houtmaterialen voor jouw trap. 

Eik

Rubberwood

Beuk

Afromosia

tree 2069715 1280

Notelaar

Grenen

Bamboe

Essen

Onze belofte

Voor elke trap die we plaatsen, planten wij een nieuwe boom

Naast het kwalitatieve aspect, draagt Trappen Lauwers ook het duurzame en ecologische aspect zeer hoog in het vaandel. De leveranciers waarmee Eric & zijn team samenwerken zetten zich via verschillende ecologische labels in om zo milieuvriendelijk als mogelijk te opereren.

Met trots werken we onder andere samen met het Jane Goodall Institute Belgium, waarbij we ervoor zorgen dat voor elke trap wij plaatsen één boom wordt gepland.
Op die manier is je trap klimaatneutraal en gaat ze zelf een leven lang (en langer) mee.

Trappen Lauwers Kasterlee

Meeblijven met de nieuwste trends in interieurdesign zodat je trap perfect aansluit op je gekozen interieurstijl is enorm belangrijk in onze sector. Een combinatie van materialen geeft een extra toets aan je trap en interieur.

Eric Lauwers

Zaakvoerder Trappen Lauwers

Andere materialen behoren ook tot de mogelijkheden zoals ;

inox, smeedijzer, staal, glas, mortex, arduin,...

Dankzij de keuze om enkel maatwerkprojecten af te leveren is er een enorme vrijheid voor jou als klant om jouw droomtrap in kwalitatieve en duurzame materialen te realiseren.

Heb je nog vragen?