Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Trappen Lauwers ~

Showroom

Nog wat inspiratie nodig? Bezoek onze showroom

De weg naar jouw droomtrap loopt langs onze showroom. Naast de verschillende inspiraties qua stijlen en afwerkingsmogelijkheden die we jou online bieden, verwelkomen we je heel graag in onze showroom in Kasterlee. Begin 2020 hebben we de showroom verviervoudigd in oppervlakte om jou nog beter te kunnen inspireren. Op die manier zijn we klaar voor de toekomst en stellen we je graag alle stijlen en materialen voor.

Tijdens je persoonlijk bezoek stellen we je de verschillende afwerkingen, stijlen en materiaalkeuzes voor zodat je weldoordacht je keuze maakt. Doorwandel, bekijk & voel de verschillende houtsoorten, afwerkingen en realisaties.

We nemen graag onze tijd voor jou als klant en willen je optimaal adviseren om jouw droomtrap te realiseren. Daarom is een afspraak maken verplicht. 

Je weet pas wat je wil als je het ziet

Kom eens langs in onze vernieuwde SHOWROOM

• Ma-Vrij: van 08.30 tot 12.00 uur & van 13.00 uur tot 16.30 uur
• Zaterdag: van 08.00 tot 12.00 uur (niet telefonisch bereikbaar) 

Omdat wij voldoende tijd voor u willen voorzien werken wij op afspraak. Afspraken zijn uiteraard vrijblijvend. Afspraken gemaakt via het online formulier zijn pas definitief wanneer je hiervan een bevestiging hebt ontvangen.