Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Over ons ~

Duurzaam atelier

Waar jouw droomtrap gemaakt wordt

Trappen Lauwers beschikt over een uitgebreid atelier van meer dan 1.000 vierkante meter in Kasterlee waar een ervaren team van een tiental werknemers ruim 350 trappen per jaar afwerkt.

Door het feit dat iedere trap, van het kiezen van de eiken boom in de houtzagerij tot het 3D-ontwerp, productie en uiteindelijke plaatsing bij jouw thuis, door iemand van het Trappen Lauwers team gebeurt, garanderen we uitmuntende kwaliteit en een duurzame trap. Zaakvoerder Eric staat erop om hoogstpersoonlijk iedere trap mee te plaatsen.

Ecologisch & duurzaam

Eric houdt bovendien heel nauw contact met de leveranciers van alle materialen waardoor het duurzame en ecologische aspect ook heel veel aandacht krijgt. Jouw trap wordt vervaardigd uit materialen van Europese topleveranciers die zich verbonden hebben aan verschillende ecologische labels, waarbij men tracht op de meest ecologische manier grondstoffen te vervaardigen. Op die manier dragen we ons steentje bij in de strijd tegen de klimaatopwarming én garanderen we een trap die een leven lang meegaat.

Kom je graag eens langs in onze showroom?