Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Over ons ~

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon...

1999

Eric Lauwers heeft in 1999 al een tiental jaar ervaring als trappenmaker en grijpt een mooie opportuniteit om te starten als onderaannemer voor een lokale bouwfirma. Trappen Lauwers start als eenmanszaak vanuit Eric’s kelder.

2001

De kelder werd al snel te klein & Eric verhuisde naar een magazijn in Weelde waar hij in 2001 een eerste aanwerving deed. Jef Cools vervoegde op zijn 65 jaar het team en bleef actief bij Trappen Lauwers tot zijn 79 jaar. Een gemotiveerde werkkracht die graag deel uitmaakte van het hechte team. .

2005 - 2008

Enkele jaren later werd het magazijn te Weelde ook veel te klein aangezien het aantal orders bleef stijgen. Een verhuis naar een magazijn in Kasterlee dringde zich op. In 2008 opende de toonzaal van Trappen Lauwers de deuren om de klanten nog beter te inspireren en van dienst te zijn. .

2016

In 2016 trad zoon Jordy Lauwers in vader’s voetsporen en stapte hij voltijds mee in de firma. Jordy bracht frisse ideeën voor de dag en volgt steeds de meest recente ontwikkelingen in de sector. De continuïteit van het bedrijf is verzekerd. Zijn oog voor detail heeft hij ongetwijfeld van vader Eric. 

2023

In 2023 staat Trappen Lauwers voor een ambachtelijke trappenmakerij waar maatwerk de standaard is. Men investeert in moderne technieken zoals 3D-ontwerpen, onderzoekt continu nieuwe, duurzame materialen om trappen uit te vervaardigen. Om de klanten nog beter van dienst te zijn is de oppervlakte van de toonzaal maar liefst verviervoudigd. Op die manier krijgt iedere mogelijke afwerking een plekje in de toonzaal. 

Vandaag

Vandaag de dag is Trappen Lauwers een familiebedrijf waar passie voor de trappenmakerij centraal staat. Een team van een tiental gedreven medewerkers geeft onder leiding van zaakvoerder Eric iedere dag het beste van zichzelf om plus minus 350 hoogkwalitatieve trappen per jaar te realiseren.