Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Trappen Lauwers ~

Onze realisaties

Landelijk

Een landelijke trap harmoniseert op sublieme manier het verleden met het heden. Je trap ademt de sfeer & stijl van je interieur en vormt één geheel. 

Binnen de landelijke trappen bieden we jou een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden aan. Van een robuuste, massieve trap in authentieke stijl tot een eerder licht en Scandinavisch model in cottagestijl.

Ook combineren we bij de elegante stijl levendig hout met charmant smeedijzer om karakter toe te voegen. Tenslotte is een sierlijke trap ook een optie binnen de landelijke stijl. Dit steeds op maat van jouw woning uitgewerkt zodat je trap perfect de sfeer van je huis weerspiegelt.

Hedendaags

Je houdt van een moderne interieurstijl? Een hedendaagse trap combineert functionaliteit en ergonomie met een modern, esthetisch uitzicht dat perfect aansluit bij de stijl van jouw woning. Uiteraard garanderen we een afwerking in duurzame materialen.

Een hedendaagse trap kent een viertal afwerkings- mogelijkheden. Ten eerste hebben we de tijdloze trap met gewone oversteek, deze afwerking brengt ons terug naar de roots van de ambacht. Ten tweede realiseren we moderne trappen in de vorm van een L of Z. Ten derde is het mogelijk om hout & staal te combineren voor een moderne toets. Tenslotte verzorgt Trappen Lauwers ook unieke, exclusieve designtrappen waarbij je trap een heuse eye-catcher wordt binnen je interieur.

Verschillende combinaties en materiaalkeuzes zijn mogelijk, gaande van massief hout tot glas & smeedijzer.

Functioneel

Bij een functionele trap realiseert Trappen Lauwers jouw droomtrap waarbij functionaliteit en budgetvriendelijkheid centraal staan. Denk aan een keldertrap of een zolderval. Ondanks het budgetvriendelijke aspect, werkt Trappen Lauwers nog steeds met dezelfde hoogkwalitatieve materialen & dezelfde hoge standaard.

Bekleden Betontrappen

Naast trappen maken bieden we ook een extra service, namelijk het bekleden van betonnen trappen of betontrappen. Ook hiervoor heb je de keuze uit een brede waaier aan materialen en mag je rekenen op een kwaliteitsvolle afwerking in de stijl naar jouw keuze (landelijk,  hedendaags of functioneel)