Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Blog ~

Lees meer

Tweeduizend tweeëntwintig luidt zich bijna in.

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. We zijn benieuwd met welke goede voornemens jij het nieuwe jaar gaat inzetten? Deel ze gerust op onze sociale media.

Ook het team van Trappen Lauwers maakt drie goede voornemens voor het nieuwe jaar en die delen we graag in deze blogpost.

Voor elke trap planten we een boom

Begin februari gaat het een delegatie van het team van Trappen Lauwers op pad. Samen met Jane Goodal Institute gaan we daad bij het woord voegen. Voor elke verkochte trap in 2021 planten we één boom onze CO2 uitstoot terug te dringen. Zo compenseren we de impact die ons beroep heeft op het milieu en bouwen we mee aan een mooiere wereld voor morgen.

Laat de zon maar schijnen in ‘22

Naast bomen planten hopen we ook op een stralend zonnetje in het nieuwe jaar. Niet alleen om te genieten van de zonnestralen in het weekend, ook omdat we fors investeren in zonnepanelen. Zo dringen we onze milieu-impact nog verder terug. We zijn ons bewust van het belang van ecologie en duurzaamheid en trekken volop deze kaart om ons bedrijf klaar te stomen voor 2022 (en alle jaren nadien).

Circulair trappen maken

Geheel in het thema van onze vorige twee goede voornemens, willen we inzetten op zo veel mogelijk circulair bouwen. Dit houdt in dat we materialen zo veel als mogelijk recycleren. Zo krijgt elk materiaal, indien mogelijk, een tweede leven en gaat er zo min mogelijk verloren.

“Onze focus is alvast heel duidelijk voor 2022. We willen onze klanten nog beter van dienst zijn én onze positieve impact op mens, maatschappij én milieu vergroten”, aldus zaakvoerder Eric Lauwers.

We wensen jou een deugddoend eindejaarsfeest met vrienden en familie. Geniet er met volle teugen van. We zien je heel graag binnenkort terug in onze toonzaal.

Warme groeten

Eric Lauwers & team

Trappen Lauwers uit Kasterlee

Trappen Lauwers staat voor kwalitatieve trappen met een enorm brede keuze aan materialen en afwerkingen waarbij maatwerk en jouw wensen steeds centraal staan. Zaakvoerder Eric en zoon Jordy staan samen met hun team van 10 gedreven medewerkers paraat om jouw droomtrap te realiseren.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?