Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Realisaties ~

Hedendaagse trappen

Welke stijl past bij jou?

Wil je een trap maken die aansluit bij je hedendaags interieur? Bekijk de verschillende afwerkingsmogelijkheden gaande van een designtrap, eventueel met L- of Z-treden, tot een trap met gewone oversteek. Trappen Lauwers staat garant voor een hoogkwalitatieve afwerking met duurzame materialen. Maatwerk is de standaard.

Verschillende combinaties en materiaalkeuzes zijn mogelijk, gaande van massief hout tot glas en smeedijzer.

Ontdek onze realisaties

Tijdloos

De trap met gewone oversteek gaat al 400 jaar mee en vormt de motor van de ambacht van de trappenmakerij. Dit tijdloos model realiseren we op maat van jouw modern interieur, rekening houdend met de ergonomische vereisten zodat de trap comfortabel loopt en perfect aansluit bij jouw interieur.

L- of Z-treden

Trappen Lauwers realiseert jouw moderne trap met treden in de vorm van een L of Z. Dit kan zowel open (met doorzichtige treden) als in een gesloten (met niet-doorzichtige treden) afwerking. Dit geeft een hedendaagse toets aan jouw interieur. Qua materiaalkeuze bieden we een enorm breed en duurzaam assortiment aan.

Combi Hout-staal

De L-vormige, Z-vormige of toch liever de tijdloze trap? Weet dat er qua afwerking ook een mogelijkheid is om met levendige houtmaterialen te werken en die te combineren met een inox balustrade of stalen trapleuning. Dit geeft een hedendaagse toets aan je trap en sluit op die manier nog beter aan bij je interieur. 

Design

Wil je je trap een centrale plaats geven in je interieur en er een echte eye-catcher van maken? Kies voor een designtrap met eventueel een minimalistische afwerking waarbij functionaliteit en esthetiek zich perfect verweven tot één geheel. Je hebt de keuze uit een zwevende (losse treden) of een zelfdragende designtrap. 

De weg naar jouw droomtrap...

Afspraak in toonzaal

Via een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers leren we jou en je situatie beter kennen. Op die manier adviseren we je verschillende stijlen en maak je kennis met de gevarieerde materiaalkeuzes.

Maken van 3D-ontwerp

Op basis van het gesprek maken we een scherpe offerte. Bij goedkeuring levert onze tekenaar jou een 3D-ontwerp van je trap op. Op die manier beeld je je nieuwe trap al in je interieur in en hebben we de mogelijkheid om laatste aanpassingen te doen. 

Fabricage in eigen atelier

Het 3D-ontwerp wordt realiteit in ons eigen atelier in Kasterlee. Zo komt je perfect ergonomische droomtrap tot werkelijkheid en wandel je voortaan comfortabel naar boven. 

Installatie

De installatie gebeurt na afspraak bij jouw thuis door ons ervaren installatieteam. Zaakvoerder Eric komt ook persoonlijk langs om de installatie nauwlettend op te volgen.

Na-service

Ook nadat je trap geplaatst is, reken je nog op Trappen Lauwers. We bieden een uitstekende na-service bij eventuele problemen. Je trap gaat een leven lang mee, daar zorgen wij voor.