Trappen Lauwers uit Kasterlee

~ Realisaties ~

Landelijke trappen

Welke stijl past bij jou?

Een landelijke trap harmoniseert op een sublieme manier het verleden met het heden. De trap ademt de sfeer en stijl uit van je interieur.

Binnen de categorie landelijke trappen is er een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden en materiaalkeuzes. Bij Trappen Lauwers is maatwerk de standaard en kies je bewust voor een duurzame, hoogkwalitatieve trap die zowel esthetisch mooi is, als ergonomisch en functioneel.

Ontdek onze realisaties

Authentiek

De authentieke stijl is uitgesproken stoer en staat voor authenticiteit waarbij massieve balken, roestige draadstangen en siergroeven karakter geven aan je trap. Het pure karakter van de gekozen materialen oogt levendig en robuust. De inspiratie voor deze stijl komt uit de jaren ’30. Ga terug in de tijd binnen deze enorm authentieke en pure afwerkingsstijl voor jouw trap.

Cottage

Een warme cottage waar het heerlijk vertoeven is bij het knetterende haardvuur of gezellig thuiskomen is in een Scandinavisch interieur met lichte kleuren verdient een trap in cottagestijl waar rechte lijnen en lichte kleuren centraal staan. Je trap ademt gezelligheid en warmte binnen de cottagestijl.

Sierlijk

Houd je van een uitbundige trap met sierlijsten, gedetailleerd houtsnijwerk en zeer fijn uitgewerkte details? Dan vind je je gading ongetwijfeld in deze eerder traditionele trapsoort waarbij oog voor detail enorm belangrijk is.

Elegant

Elegant en strakke houten treden in eik gecombineerd met een trapleuning in karaktervol smeedijzer is een combinatie waarbij de leuze ‘eenvoud siert’ primeert. Trappen Lauwers biedt verschillende combinaties en afwerkingsmogelijkheden naargelang de gewenste stijl om een elegante trap te installeren.

De weg naar jouw droomtrap...

Afspraak in toonzaal

Via een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers leren we jou en je situatie beter kennen. Op die manier adviseren we je verschillende stijlen en maak je kennis met de gevarieerde materiaalkeuzes.

Maken van 3D-ontwerp

Op basis van het gesprek maken we een scherpe offerte. Bij goedkeuring levert onze tekenaar jou een 3D-ontwerp van je trap op. Op die manier beeld je je nieuwe trap al in je interieur in en hebben we de mogelijkheid om laatste aanpassingen te doen. 

Fabricage in eigen atelier

Het 3D-ontwerp wordt realiteit in ons eigen atelier in Kasterlee. Zo komt je perfect ergonomische droomtrap tot werkelijkheid en wandel je voortaan comfortabel naar boven. 

Installatie

De installatie gebeurt na afspraak bij jouw thuis door ons ervaren installatieteam. Zaakvoerder Eric komt ook persoonlijk langs om de installatie nauwlettend op te volgen.

Na-service

Ook nadat je trap geplaatst is, reken je nog op Trappen Lauwers. We bieden een uitstekende na-service bij eventuele problemen. Je trap gaat een leven lang mee, daar zorgen wij voor.